WHO ARE WE

Vishof Events blev etableret i 2002 og har siden udviklet, produceret og rådgivet indenfor stort set alle områder af event markedsføring for en lang række danske virksomheder og event- og reklamebureauer. Med baggrund i bl.a. design og produktion løser vi ligeledes opgaver indenfor scenografi, grafisk fremstilling og stylist assistance.

Vi forsøger hver dag at leve op til vores fornemmeste opgave: at forstå, udfordre og realisere vores kunders ønsker. Dette viderebringer vi i rette tone og form til en given målgruppe. Vi arbejder altid med godt humør, fin struktur, fair budgetter og en iøjnefaldende kreativitet.

Vishof Events er startet og ejet af Maria Vishof, men rummer herudover 10 fantastiske personligheder, som alle arbejder fast for Vishof Events godt suppleret af en lang række af dygtige freelancere (hvoraf flere har arbejdet for os i mange år). Hertil nyder vi hver dag dialog og samarbejde med vores brede netværk af dygtige leverandører.

Gennem tiden har vi sammen skabt et kendetegnende fællesskab og professionalisme i ”the bright side of advertising” – EVENTMAKING.

I 2015 eksekverede vi event nr. 500 i rækken. Det er vi meget stolte af at kunne fejre. Disse mange eksekveringer giver os en kompetent belast og en lang række af cases at trække erfaringer fra. Herudover beviser antallet også vores store begejstring for eventmaking. Tak til alle vores kunder, som hver dag viser os tillid og udfordrer os med nye spændende opgaver.


The bright side of advertising

CONCEPT - PRODUCTION - STYLING - LAYOUT - TEXT - VISUAL - EFFECTS